LÄGENHETERNA TORNEN/STUDIO

Olika val för det parknära innerstadslivet

I Nova Park finns lägenheter med två distinkta stilval. För vissa passar tornlägenheternas ombonade elegans bäst. För andra lockar de lite råare och industriinspirerade studiolägenheterna säkert mer.

Designkoncept

Gemensamt för båda typerna av lägenheter är de väl genomtänkta planlösningarna som erbjuder såväl privata som sociala ytor, oavsett storlek på lägenheten. I Nova Park får du genomgående högkvalitativa material och funktioner, utan att det kostar dig något extra.

Praktisk förvaring finns i lägenheten och de större lägenheterna får extra  förvaring i källaren. Alla lägenheter har balkong och de som flyttar in på de högre våningarna får en fantastisk utsikt, antingen över innerstadens vackra och varierade taklandskap, eller över de grönskande parkerna åt andra hållet.

Lägenheterna värms upp via luftkanaler i stommen, vilket innebär att det inte behövs några element. Det gör alla lägenheter mer lättmöblerade. Standarden på golv, materialval, detaljer och utrustning i kök och badrum är genomgående hög, även om stilarna skiljer sig åt betydligt mellan de två lägenhetstyperna. Badrummen är välplanerade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Kök tornlägenheterna Kök studiolägenheterna

Vill du bo i Nova Park?