LÄGENHETERNA TORNEN

Flexibel frihet

Lägenheterna i tornen har en modern, tidlös stil. Här är exklusivt med en enkel avslappnad känsla. Materialval och färgsättning är sober och naturnära med ett stilsäkert uttryck.

Designkoncept

I tornen på Nova Park finns framför allt väl genomtänkta tvåor och fyror med flexibla planlösningar som passar såväl social samvaro som behaglig, privat trivsel. I många fall har lägenheten en praktisk rundgång med mer än en väg att ta sig mellan olika rum. I många lägenheter finns skjutdörrar i fullhöjd, ända upp till taket, som gör att det går att få en öppen känsla när det passar. I din walk-in closet är det lika lätt att klä dig för jobbet som för träning eller utgång.

Känslan är ombonad och elegant. Golvens fiskbensparkett och den högre golvsockeln knyter an till bebyggelsen från början av förra seklet i grannstadsdelen Vasastan. I köket är avståndet mellan bänk och överskåp rejält tilltaget, med stänkskydd hela vägen. Det ger dig en bekväm arbetsmiljö när du lagar mat. Med en takhöjd på 2,65 m och generöst tilltagna fönster känns lägenheterna ljusa och rymliga. Balkongerna är mycket möblerbara och – till skillnad från många andra nya hus i Hagastaden – står de fria från fasaden.

I fyrorna får du friheten att plocka bort en vägg eller sätta dit den igen beroende på hur behoven utvecklas i familjen. Det största sovrummet får i dessa lägenheter dessutom inte bara klädkammare utan också ett eget en suite-badrum. Perfekt på kvällar och nätter när man inte vill störa barn som sover i andra rum.

Högst upp i varje torn byggs exklusiva penthouse-lägenheter med takterrass som erbjuder spabad och utomhuskök. Här skapas den ultimata frihetskänslan – mitt i stadens myller.

Vill du bo i Nova Park?